Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Venus Viva Fractional RF

Στο χώρο μας, σας παρέχουμε την πρωτοποριακή θεραπεία Venus Viva Fractional RF για να αναζωογονήσουμε και να αποκαταστήσουμε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας!

Τι είναι η θεραπεία Venus Viva Fractional RF;

Η θεραπεία Venus Viva είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία Ραδιοσυχνοτητών (RF) που χρησιμοποιεί τον συνδυασμό Fractional RF και SmartScan για να δημιουργήσει μικροσκοπικούς τραυματισμούς στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει θερμότητα στα κατώτερα στρώματα του δέρματος. Αυτή η συνδυαστική δράση ενθαρρύνει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και επιτρέπει την ανάπτυξη νέων και υγιών κυττάρων, επιτυγχάνοντας έτσι την εξομάλυνση των ρυτίδων, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και την μείωση των διαφόρων επιδερμικών ατελειών.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας Venus Viva Fractional RF;

  • Εξομάλυνση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Μείωση της εμφάνισης των ακνεϊκών ή άλλων επιδερμικών ουλών
  • Βελτίωση της υφής και της λάμψης του δέρματος
  • Αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ενίσχυση του τόνου του δέρματος
  • Σύσφιξη των πόρων και της επιδερμίδας

Γιατί να επιλέξετε τη θεραπεία Venus Viva Fractional RF στο Beauty & Life;

Στο Beauty & Life, κατανοούμε ότι η επιδερμίδα σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες αξιοποιούν την προηγμένη τεχνολογία Venus Viva Fractional RF για να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Επιδιώκουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και εστιάζουμε στην πλήρη ικανοποίησή σας.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram