Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Θεραπείες Φωτογήρανσης

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη φωτογήρανση είναι πολλαπλοί και συνδυάζονται για να προκαλέσουν τα σημάδια της γήρανσης στο δέρμα μας. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου, για παράδειγμα, προκαλεί την παραγωγή ελεύθερων ριζών, τα οποία προκαλούν οξειδωτικό στρες και βλάβες στα κύτταρα του δέρματος. Επιπλέον, η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να μειώσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, των πρωτεϊνών που διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.

Απο την άλλη, η υπερμελάγχρωση εκδηλώνεται με την εμφάνιση σκούρων κηλίδων ή λεκέδων στο δέρμα, που μπορεί να είναι από ανοιχτό καφέ έως έντονου καφέ χρώματος. Τα μελανοκύτταρα, που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης, ανταποκρίνονται στην υπερβολική έκθεση στον ήλιο, καθώς και σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες, και αρχίζουν να παράγουν περισσότερη μελανίνη. Αυτό οδηγεί στην ανομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης και τη δημιουργία των σκούρων κηλίδων. Αυτός ο μηχανισμός παραγωγής μελανίνης διαταράσσεται με την πάροδο της ηλικίας.

Λόγω της πολυπλοκότητας του φαινομένου της φωτογήρανσης και της υπρμελάγχρωσης, η αναγκαιότητα για να αντιμετωπίσουμε την δερματική αυτή κατάσταση με εξατομικευμένα και συνδυαστικά πρωτόκολλα, κρίνεται απαραίτητη.

Διαβάστε παρακάτω για τις εξειδικευμένες  θεραπείες αντιμετώπισης της φωτοφήρανσης

Θεραπεία αντιγήρανσης A.G.E.

Θεραπεία λεύκανσης M.E.L.A.

Venus Viva Fractional Rf

Phytopeeling GREEN PEEL®Dr. Med. Christine Schrammek

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram