Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Αποτελεσματική αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτη;

Το Laser Αλεξανδρίτη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ασφαλείς τρόπους αποτρίχωσης στην αισθητική. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία στοχεύει στα 755 nm βάθος του δέρματος και λειτουργεί αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών από το πρόσωπο και το σώμα, με μόνιμα αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί;

Ο λέιζερ Alexandrite λειτουργεί με την επιλεκτική απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να βλάπτει το δέρμα. Η ενέργεια αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, που καταστρέφει τον τριχοφόρο θύλακα και εμποδίζει την ανάπτυξη νέων τριχών. Ταυτόχρονα με την εκπομπή του φωτός του laser, εφαρμόζεται στο δέρμα κρύος αέρας μέσω ψυκτικού μηχανήματος (Cryo Zimmer) ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο και τον ερεθισμό του δέρματος.

Οφέλη της Αποτρίχωσης με λέιζερ Alexandrite:

  • Μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας
  • Μείωση του ερεθισμού που προκαλούν άλλες μεθόδοι αποτρίχωσης
  • Γρήγορες και αποτελεσματικές συνεδρίες
  • Ομοιόμορφα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος
  • Άνετη εφαρμογή σχεδόν ανώδυνα

Γιατί να επιλέξετε το Beauty & Life;

Στο Beauty & Life, κατανοούμε την ανάγκη για εξειδικευμένη φροντίδα και εξαιρετικά αποτελέσματα. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στη χρήση της τεχνολογίας λέιζερ Alexandrite, και θα σας παρέχουν μια άνετη και ασφαλή εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια δωρεάν συνεδρία ενημέρωσης και να μάθετε περισσότερα για την αποτρίχωση με λέιζερ Alexandrite και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια λεία και απαλή επιδερμίδα που θα σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram