Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Μεσοθεραπεία σώματος

Μεσοθεραπεία σώματος

Μεσοθεραπεία για σύσφιξη

Η μεσοθεραπεία, είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος άμεσης διείσδυσης συστατικών στο μεσόδερμα (χόριο ή κυρίως δέρμα). Το μεσόδερμα, βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα και πάνω από το υπόδερμα (εκεί που κυρίως βρίσκεται το λίπος) και είναι το πιο σημαντικό μέρος του δέρματος επειδή τρέφει και υποστηρίζει την επιδερμίδα. Με την πάροδο της ηλικίας παρατηρείται μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου από τους ινοβλάστες, κατά 1% περίπου κάθε χρόνο, αλλά και σταδιακή καταστροφή του από άλλους παράγοντες όπως το κάπνισμα, η υπερέκθεση στον ήλιο χωρίς την χρήση αντιηλιακού, το άγχος, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, η κληρονομικότητα κ.ά.

Το ειδικό cocktail που  ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος περιέχει:

 1. DMAE (Διμεθυλαμινοαιθανόλη): Το DMAE βοηθά στην αύξηση της τόνωσης και της σφριγηλότητας του δέρματος. Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί τη νεανική του εμφάνιση.
 2. Οργανικό Πυρίτιο: Το οργανικό πυρίτιο ενισχύει τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης του δέρματος, βοηθώντας στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών και των τοξινών.
 3. L-Carnitine: Η L-Carnitine ενισχύει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων προς τις κυτταρικές μονάδες, προωθώντας την απώλεια λίπους και συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Λιπολυτική μεσοθεραπεία

Με την εξαιρετική αυτή θεραπεία, στοχεύουμε στην προώθηση της αποτελεσματικής αποδόμησης των λιπαρών κυττάρων και τη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.

Πώς λειτουργεί η λιπολυτική μεσοθεραπεία;

 1. Φωσφατιδυλοχολίνη: Αυτό το φυσικό συστατικό βοηθά στη διάσπαση των λιποκυττάρων, συμβάλλοντας στη μείωση του όγκου σε σημεία που υπάρχει περίσσεια λίπους, στισ λιποαποθήκες.
 2. L-Καρνιτίνη: Η L-Καρνιτίνη ενισχύει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων προς τις κυτταρικές μονάδες για να χρησιμοποιηθούν ως πηγές ενέργειας, συμβάλλοντας στην απώλεια λίπους και την αναζωογόνηση του δέρματος.
 3. Οργανικό Πυρίτιο: Το Οργανικό Πυρίτιο βοηθά στην αποτοξίνωση του ιστού και την αναζωογόνηση του δέρματος, προσφέροντας μια φρέσκια και υγιή όψη.

Αναδείξτε τα οφέλη της λιπολυτικής μεσοθεραπείας:

 • Μείωση του όγκου των λιποαποθηκών στις προβληματικές περιοχές.
 • Απώλεια λίπους και εξαγωγή τοξινών από τον ιστό.
 • Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία αυτή περιέχει ενεργά συστατικά που δρουν αποτελεσματικά κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, διεγείρουν τη μκροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την τόνωση του δέρματος και αποσυμφορίζουν την υπο θεραπεία περιοχή.

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία κατα της κυτταρίτιδας και τι περιέχει;

 1. Καφεΐνη: Η καφεΐνη βοηθά στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας της λιπόλυσης, προωθώντας τη διάσπαση των λιπαρών κυττάρων.
 2. Οργανικό Πυρίτιο: Το οργανικό πυρίτιο βελτιώνει την αναζωογόνηση του δέρματος και συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας αποτοξίνωσης.
 3. L-Carnitine: Η L-Carnitine ενισχύει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων προς τις κυτταρικές μονάδες για να χρησιμοποιηθούν ως πηγές ενέργειας, βοηθώντας στην απώλεια λίπους.
 4. Αγκινάρα & Ginkgo Biloba: Οι εκχυλίσματα αυτών των φυτών βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την απομάκρυνση των τοξινών, προσφέροντας ένα πιο φρέσκο και υγιές δέρμα.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram