Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

ME LINE® θεραπεία δυσχρωμιών

Αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης

Η MELINE είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση, λαμβάνοντας υπόψη τον φωτότυπο του δέρματος, τον τύπο υπερμελάγχρωσης και την περιοχή του σώματος που εμφανίζεται.

Η MELINE ενσωματώνει στις συνθέσεις της Άλφα-Βήτα-Κέτο υδροξύ οξέα,  Ρετιναλδεΰδη και πεπτίδια. Ο συνδυασμός θεραπειών και χρήσης προϊόντων στο σπίτι βελτιστοποιεί το τελικό αποτέλεσμα.

Caucasian Skin

Αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους I – III . Η συνέργεια των ενεργών συστατικών του επιτρέπει την αναστολή της ορμονικής δραστηριότητας στα μελανοκύτταρα, τον έλεγχο της δραστηριότητας των ελεύθερων ριζών, τη χηλίωση των μετάλλων που ενεργοποιούν την ενζυματική δραστηριότητα, την αναστολή της δραστηριότητας της τυροσινάσης και την αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού για την απομάκρυνση της χρωστικής.

Η κρεμώδης μάσκα που χρησιμοποιούμε η οποία αποτελεί και το βασικό τμήμα της θεραπείας περιέχει τρανεξαμικό οξύ, αζελαϊκό οξύ, αρβουτίνη, κοχικό οξύ, λακτοβιονικό οξύ, υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη και φαινηλοεθελική ρεσορκινόλη.

Ethnic Skin

Αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους IV – VI. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης δρουν σε πολλαπλά στάδια στη διαδικασίας παραγωγής και αποικοδόμησης μελανίνης, μεταξύ των οποίων η μεταγραφή τυροσινάσης,  η ενεργοποίηση των TRP-1, TRP-2, ο περιορισμός και η κατανομή των μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα.

Η κρεμώδης μάσκα που χρησιμοποιούμε η οποία αποτελεί και το βασικό τμήμα της θεραπείας περιέχει τρανεξαμικό οξύ, μανδελικό οξύ, ασκορβικό οξύ, φυτικό οξύ, πυρουβικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, ρετινάλδη και υαλουρονικό οξύ.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram