Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Θεραπείες ματιών

Exilis Elite BTL

Το BTL Exilis Elite αποτελεί την πιο εξελιγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε ότι αφορά τις θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο και σε όλο το σώμα. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων οπου διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το Exilis Elite BTL είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να αντιμετωπίζει την χαλάρωση σε όλη την περιοχή των ματιών, λειαίνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και στο μεσόφρυο. Τα θεαματικά αυτά αποτελέσματα οφείλονται στο συνδυασμό των υπερήχων με τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα.

Τα αποτελέσματα είναι:

 • νεανική όψη στην περιοχή
 • ανόρθωση του άνω βλεφάρου
 • λείανση των ρυτίδων
 • λάμψη
 • παραγωγή νέου κολλαγόνου στην περιοχή, μεγάλης διάρκειας

NCTF® & NANOSOFT™

Η μεσοθεραπεία NCTF® (New Cellular Treatment Factor) είναι μια καινοτόμος θεραπευτική προσέγγιση στον τομέα της αισθητικής. Η τεχνολογία NCTF® βασίζεται στην έρευνα πάνω στην κυτταρική ανανέωση και την ενίσχυση του δέρματος. Τα προϊόντα NCTF® περιέχουν ένα μοναδικό σύμπλοκο που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ και 59 δραστικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων και αντιοξειδωτικών, τα οποία ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνουν την όψη των ρυτίδων. Εφαρμόζεται στα μάτια, στις ρυτίδες γύρω από το στόμα, στην περιοχή του λαιμού, μπορεί όμως να εφαρμοστεί και σε όλο το πρόσωπο.

Αποτελέσματα:

-αύξηση της λάμψης κατα 44%

-αύξηση της ενυδάτωσης κατα 32%

-αύξηση της ομοιογένειας του δέρματος κατα 52%

-μείωση των λεπτών γραμμών κατα 43%

-μείωση του μεγέθους των πόρων κατά 59%

ME LINE Dark Circles

Ανακαλύψτε την πρωτοποριακή θεραπεία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και τη βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια με τη χρήση του εξειδικευμένου προϊόντος Me Line.

Πώς δρα το Me Line Dark Circles;

Οι προηγμένες φόρμουλες του Me Line Dark Circles απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους με τρόπο που είναι αποτελεσματικός και ασφαλής. Τα ενεργά συστατικά στοχεύουν στην αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους μαύρους κύκλους, όπως η κυκλοφορία του αίματος, η υπερπαραγωγή μελανίνης και η απώλεια ελαστικότητας του δέρματος.

Πώς λειτουργεί;

Η θεραπεία με Me Line βασίζεται σε μια συνδυασμένη δράση πολλών ενεργών συστατικών που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των υπερμελαγχρώσεων γύρω από τα μάτια. Ο τρόπος δράσης της θεραπείας Me Line είναι πολυδιάστατος και περιλαμβάνει τα εξής:

 1. Μείωση της υπερπαραγωγής μελανίνης: Το Me Line περιέχει ενεργά συστατικά που αποβλέπουν στη μείωση της υπερπαραγωγής μελανίνης στο δέρμα. Η υπερβολική παραγωγή μελανίνης μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των υπερμελαγχρώσεων.
 2. Απολέπιση: Τα προϊόντα του Me Line περιέχουν απολεπιστικά συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Αυτή η διαδικασία απομακρύνει τη περίσσεια μελανίνης ανώδυνα και βοηθά στην ανανέωση του δέρματος.
 3. Αντιφλεγμονώδη δράση: Οι προϊόντα Me Line περιέχουν ενεργά συστατικά με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν τον ερεθισμό και το πρήξιμο στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
 4. Ενυδάτωση και θρέψη: Η θεραπεία Me Line περιλαμβάνει συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τον τόνο του.

Οφέλη της θεραπείας Me Line για τους μαύρους κύκλους:

 • Μείωση των σκούρων κύκλων και των υπερμελαγχρώσεων
 • Αναζωογόνηση και ενίσχυση του δέρματος γύρω από τα μάτια
 • Βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος
 • Βελτίωση της όψης των ρυτίδων

Αποτελέσματα

 • αποχρωματισμός των μαύρων κύκλων
 • φωτεινότητα
 • αναδόμηση του δέρματος
 • πάχυνση του δέρματος
 • λείανση λεπτών γραμμών

Global Eyecon Mesoesthetic

Η θεραπεία ματιών Global Eyecon της Mesoesthetic περιλαμβάνει μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα και συστατικά που συνεργάζονται για τη φροντίδα και τη βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Η θεραπεία Global Eyecon περιέχει:

 1. Υαλουρονικό Οξύ: Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται για την ενυδάτωση και την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος. Αυτό το συστατικό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
 2. Πεπτίδια: Οι πεπτίδια είναι μικροσκοπικές πρωτεΐνες που βοηθούν στην ανάπτυξη κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Αυτές οι ουσίες μπορούν να βοηθήσουν στη σφριγηλότητα και την αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.
 3. Καφεΐνη: Η καφεΐνη είναι γνωστή για τις ιδιότητες της σύσφιξης και αντιοξειδωτικής προστασίας. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος γύρω από τα μάτια.
 4. Αντιοξειδωτικά: Αντιοξειδωτικά συστατικά όπως βιταμίνη C και Ε μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και να βελτιώσουν τη φωτεινότητα και την υγεία της περιοχής των ματιών.
 5. Βιοτίνη: Η βιοτίνη είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της επιδερμίδας σας λαμπρή και υγιή.

 

Τα Οφέλη της Θεραπείας Global Eyecon:

 1. Βελτίωση των Σημαδιών Γήρανσης: Η θεραπεία Global Eyecon σχεδιάστηκε ειδικά για τη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια. Οι ενεργά συστατικά ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και εξασφαλίζουν μια πιο νεανική όψη.
 2. Ενυδάτωση και Θρέψη: Τα μάτια μας χρειάζονται επαρκή ενυδάτωση και θρέψη. Η θεραπεία Global Eyecon προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, βοηθώντας στη διατήρηση της υγιούς όψης.
 3. Προστασία από Παράγοντες Πρόωρης Γήρανσης: Οι παράγοντες όπως ο ήλιος και οι ρύποι μπορούν να επιδεινώσουν την κουρασμένη εμφάνιση της περιοχής γύρω απο τα μάτια. Αμέσως μετά τη θεραπεία θα δείτε την περιοχή των ματιών σας λαμπερή και υγιή.
 4. Φωτεινότερη και Ξεκούραστη Όψη: Με τη θεραπεία Global Eyecon, τα μάτια σας θα ανακαλύψουν μια νέα φωτεινότητα και ξεκούραστη όψη. Θα νιώσετε πιο αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι.

Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Επιλέξτε τη θεραπεία Global Eyecon από τη Mesoesthetic για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά των ματιών σας και να απολαύσετε μια πιο ξεκούραστη και νεανική όψη.

CoaX MED RF

Ύστερα από πολλά χρόνια μελέτης και χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων έχει σχηματιστεί πλήθος βιβλιογραφίας, ξένης και ελληνικής, που αναφέρει την αποτελεσματικότητά τους στη σύσφιξη προσώπου και σώματος.

Όσον αφορά τα μάτια μπορούμε να επιτύχουμε μείωση γραμμών και ρυτίδων, σύσφιξη της περιοχής καθώς και λιποσυρρίκνωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια, που οφείλονται σε καθίζηση λίπους.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τα μάτια δείχνουν ξεκούραστα και το δέρμα πιο νεανικό. Οι ραδιοσυχνότητες είναι εντελώς ακίνδυνες και οι συχνότητες που χρησιμοποιούμε είναι από 300 kHz έως 1 MHz.

Αποτελέσματα:

 • άμεση συστολή του κολλαγόνου
 • μακροχρόνια διέγερση σύνθεσης νέου κολλαγόνου
 • απομάκρυνση ‘’σακούλων’’ κάτω από τα μάτια
 • μείωση γραμμών και ρυτίδων
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram