Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Σύσφιξη Exilis Elite BTL

BTL Exilis Elite

Το Exilis είναι μια επαναστατική τεχνολογία που ενώνει τη Ραδιοσυχνότητα με τον Υπέρηχο. Αυτό το συνδυασμός τεχνολογιών διεγείρει τη φυσική αντίδραση του δέρματος σας, προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Πώς λειτουργεί το Exilis;

  1. Ραδιοσυχνότητα (Radiofrequency): Οι ραδιοσυχνότητες διεισδύουν με ακρίβεια στα κατώτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας θέρμανση. Αυτή η θερμότητα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
  2. Υπερήχοι (Ultrasound): Οι υπερήχοι δρουν  στοχευμένα διεγείροντας το κυκλοφοριακό και το λεμφικό σύστημα, βοηθώντας στη διάχυση των θρεπτικών ουσιών και την απομάκρυνση των τοξινών.

Στο πρόσωπο:

  • συσφίγγει και ανορθώνει
  • αντιμετωπίζει την χαλάρωση του λαιμού
  • αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου
  • λειαίνει τις ρυτίδες όπου υπάρχουν
  • μειώνει το λίπος στο διπλοσάγονο
  • Αναζωογόνηση της υφής του δέρματος και βελτίωση της λάμψης.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιους αφορά η θεραπεία;

Αφορά άτομα όλων των ηλικιών που το δέρμα τους δείχνει σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης του δέρματος. Σε άτομα τα οποία ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής και που επιθυμούν να χάσουν λίπος σε σημεία τα οποία επιμένουν. Αφορά επίσης τα άτομα τα οποία είναι αδύνατα και δεν απαιτείται δίαιτα όμως, θέλουν να απαλλαγούν από λιποαποθήκες χωρίς να χάσουν σωματικό βάρος.

Πόσες θεραπείες χρειάζομαι;

Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών είναι μεταξύ 4-8. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 5-10 ημέρες. Σε περιπτώσεις έντονης δερματικής χαλάρωσης, θα πρέπει να γίνονται ανά 4-5 ημέρες.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά όταν θεραπείες γίνονται εβδομαδιαία δηλαδή όταν γίνονται συστηματικά. Αναφορές ατόμων ανά τον κόσμο που έχουν ολοκληρώσει την θεραπεία τους με το Exilis, λένε ότι συνήθως βλέπουν αποτελέσματα μετά την 2η συνεδρία με μέγιστη απόδοση της θεραπείας στους 3 μήνες.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram