Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Ριζική με βελόνα

Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Τα Apilus είναι οι νούμερο 1 συσκευές ριζικής αποτρίχωσης, μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Με 7 αποκλειστικές μεθόδους Θερμόλυσης, Ηλεκτρόλυσης και Blend, δίνει άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα της τριχοφυΐας. Η πολλαπλή τεχνική MULTIPLEX που χρησιμοποιούμε εμείς, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μεθόδων της στιγμιαίας και αργής θερμόλυσης.

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η μόνη τεχνολογία που είναι πιστοποιημένη για να προσφέρει 100% απομάκρυνση της τριχοφυΐας μόνιμα και για όλα τα είδη της τριχοφυΐας, με οποιαδήποτε διάμετρο και χρώμα (λευκές, ξανθές, καστανές). Η χρήση της μονωμένης βελόνας στοχεύει στα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας χωρίς να επηρεάζεται μεριμετρικά ο ιστός. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αναστέλλεται η επανεμφάνιση της τριχοφυΐας χωρίς να δημιουργούνται κατά τη διαδικασία ανεπιθύμητα εγκαύματα που συνεπάγεται ουλώδης ιστός. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

 

Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος και ιδιαίτερα σε περιοχές ορμονοεξαρτώμενες οπου δε μπορεί να γίνει αποτρίχωση με laser καθώς και οπου υπάρχουν ξανθές ή λευκές τρίχες ακόμα και στο χνούδι. Όπως:

  • στο λαιμό
  • στο πηγούνι
  • στο άνω χείλος
  • στις παρειές
  • στα αυτιά
  • στα φρύδια

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram