Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Technispa LDS Guinot

Η λιπογλυπτική του δέρματος ή δημοφιλώς γνωστή ως θεραπεία Technispa είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και τοπικού αδυνατίσματος που δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια του Ινστιτούτου Guinot στη Γαλλία. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας οφείλεται στον ιδανικό συνδυασμό τριών μεθόδων σε μία μοναδική θεραπεία, όπως η αναρρόφηση του δέρματος με κύλινδρο, ο ιονισμός και η διέγερση των μυών, οι οποίες ενσωματώνονται σε ένα εργονομικό κύλινδρο sculptor της συσκευής TECHNISPA GUINOT και τα Acti-serums που περιέχουν λιποδραστικά συστατικά που ενεργοποιούν άμεσα τον λιπιδικό μεταβολισμό.

Μυστικά της θεραπείας:

  • Αναρρόφηση του υποδόριου λίπους με τη χρήση κυλίνδρου που αποσκοπεί στη μηχανική διάλυση της κυτταρίτιδας και των λιπιδίων με απαλές κινήσεις, λεμφική αποστράγγιση και αποτοξίνωση της περιοχής που υποβάλλεται σε θεραπεία.
  • Ιονισμός με διπολικά Acti-serums που περιέχουν ενεργά ένζυμα κατά της κυτταρίτιδας, όπως το Βρομελαΐνη (έκχυμα ανανά) και η Καφεΐνη (έκχυμα καφέ), που επιτρέπουν την βαθιά διείσδυση των εν λόγω συστατικών με αντικυτταριτιδικές ιδιότητες, οι οποίες θεραπεύουν την κυτταρίτιδα σε κυτταρικό επίπεδο και επιταχύνουν την απομάκρυνση των λιπιδίων.
  • Διέγερση των μυών για αύξηση της καύσης θερμίδων και παθητική γυμναστική και ανασχηματισμό του σώματος. Η διέγερση των μυών προκαλεί συσπάσεις των μυών, αποστράγγιση των ιστών, βελτίωση της οξυγόνωσης του δέρματος και σύσφιγξη.

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram