Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου-πλάτης

Ο στόχος είναι η εξυγίανση του δέρματος!

Ανακαλύψτε τη λάμψη της επιδερμίδας σας με τον βαθύ καθαρισμό προσώπου που προσφέρουμε στο χώρο μας. Η επιδερμίδα μας υφίσταται καθημερινά τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και των ρύπων, καθώς και τη συσσώρευση σμήγματος και νεκρών κυττάρων, που μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση, ακμή και διατάραξη του επιδερμιδικού φραγμού. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου μας είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ρύπων και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας.

Πώς λειτουργεί ο βαθύς καθαρισμός προσώπου;

Στο Beauty & Life, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου πραγματοποιείται από έμπειρους αισθητικούς-κοσμητολόγους που χρησιμοποιούν εξειδικευμένη τεχνική και υψηλής ποιότητας προϊόντα για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την απολέπιση και την αναζωογόνηση του δέρματος, αφήνοντάς το ανανεωμένο και φρέσκο.

Οι άνδρες, λόγω της φυσιολογίας του δέρματός τους, έχουν περισσότερη λιπαρότητα απ' οτι οι γυναίκες. Αυτή η λιπαρότητα μπορεί να συνοδεύεται απο κλειστούς και ανοικτούς φαγέσωρες (μαύρα στίγματα) τα οποία αφαιρούνται με τον καθαρισμό.

Ποιά είναι τα οφέλη;

  • Απομάκρυνση του περιττού σμήγματος και των ρύπων που μπλοκάρουν τους πόρους
  • Βελτίωση της ακμής
  • Εξισορρόπηση του  PH του δέρματος
  • Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
  • Βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος
  • Ενίσχυση της απορρόφησης καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τον καθαρισμό προσώπου ή και πλάτης;

Στο Beauty & Life, αφιερώνουμε προσοχή στις ανάγκες του δέρματός σας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να διατηρήσετε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Η ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη στις πιο προηγμένες τεχνικές καθαρισμού προσώπου και χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα που είναι κατάλληλα για το δέρμα σας.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram