Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Σύσφιξη CoaXMED RF

Θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων με το COAXMed CRF

Το CoaXMED είναι μια επαναστατική συσκευή που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε διεθνές επίπεδο και χρησιμοποιείται κυρίως από αισθητικούς και πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο. Το CoaXMED συνδυάζει δυο καινοτόμες τεχνολογίες: το Cavitation (λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων) για λιποκαταστροφή και το RF (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα) για σύσφιξη μέσω της παραγωγής καινούργιου κολλαγόνου.

Λίγα λόγια για τις ραδιοσυχνότητες:

Στη θεραπεία σύσφιξης προσώπου χρησιμοποιούμε τις Ραδιοσυχνότητες (RF). Το μηχάνημα παρέχει δυο ειδών ραδιοσυχνότητες, την μονοπολική αλλά τη διπολική. Η πρώτη, μονοπολική ραδιοσυχνότητα, αφορά τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενώ η δεύτερη τα πιο επιφανειακά. Η παραγωγή κολλαγόνου επιτυγχάνεται μέσω της εντυπωσιακής αλλά ταυτόχρονα απόλυτα ελεγχόμενης αύξησης της θερμοκρασίας στον υποδόριο αλλά και στους εν τω βάθει ιστούς.

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά από αισθητικούς και γιατρούς ανα τον κόσμο ως μέσο για την παραγωγή καινούργιου κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Ύστερα από πολλά χρόνια μελέτης και χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων έχει σχηματιστεί πλήθος βιβλιογραφίας ,ξένης και ελληνικής, που αναφέρει την αποτελεσματικότητά τους στη σύσφιξη προσώπου και σώματος. Θεωρείται η απόλυτη θεραπεία αναδόμησης και παραγωγής κολλαγόνου σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε για αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι!!! Όσο αφορά το πρόσωπο, εκτός από το αποτέλεσμα lifting, μπορούμε να επιτύχουμε και λιποσυρρίκνωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια, που οφείλονται σε καθίζηση λίπους, καθώς και στο διπλοσάγονο. Σημάδια από ακμή εξαφανίζονται, οι ρυτίδες γίνονται πιο λείες και οι δυσχρωμίες σιγά σιγά αποχρωματίζονται. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, σφρυγιλό και αναζωογονημένο. Οι ραδιοσυχνότητες είναι εντελώς ακίνδυνες και οι συχνότητες που χρησιμοποιούμε είναι από 300 kHz έως 1 MHz.

Περιγραφή της θεραπείας:

Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων με το COAXMed CRF, διαρκεί περίπου 40’ . Η αίσθηση που δημιουργείται κατά την εφαρμογή είναι μια απαλή ζέστη εσωτερικά στο δέρμα ενώ εξωτερικά στο δέρμα η θερμοκρασία εξισορροπείται λόγω της κρύας κεφαλής του μηχανήματος ώστε να προστατεύεται η επιδερμίδα .Αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια της θεραπείας η αισθητικός μπορεί να αλλάξει την ένταση του RF ώστε ο θεραπευόμενος να αισθάνεται πιο άνετα. Καθ’ όλη τη διάρκεια, γίνεται μέτρηση της θερμοκρασίας με ειδικό μετρητή ώστε να επιτύχουμε την κατάλληλη θερμοκρασία εσωτερικά στο δέρμα και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι:

  • Άμεση συστολή του κολλαγόνου
  • Μακροχρόνια διέγερση σύνθεσης νέου κολλαγόνου
  • Μείωση του “διπλοσάγονου”
  • Αποτέλεσμα lifting
  • Σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου
  • Μείωση γραμμών και ρυτίδων σε πρόσωπο και μάτια
  • Εξαφάνιση σημαδιών και ουλών (και μετά από ακμή)
  • Εξάλειψη ρυτίδων γύρω από το στόμα και αύξηση του όγκου των χειλιών

Συχνές ερωτήσεις:

-Είναι ασφαλής η χρήση του COAXMed;

Το μηχάνημα είναι απόλυτα ασφαλές και το μόνο που μπορεί να προκληθεί είναι μια ήπια ερυθρότητα που εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ώρες. Γίνεται πάντα η λήψη του ιατρικού ιστορικού σας ώστε να διαπιστωθεί αν μπορείτε να κάνετε χρήση των ραδιοσυχνοτήτων.

-Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Ύστερα από μια ολοκληρωμένη θεραπεία που γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 2 χρόνια και χωρίς να γίνει συντήρηση. Σε περίπτωση που γίνεται συντήρηση, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

-Ποια άτομα αφορά η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες;

Τα άτομα τα οποία έχουν πρόωρη γήρανση, μικρού βαθμού αλλά και μεγάλου βαθμού χαλάρωση. Τα άτομα που έχουν μεγάλο βαθμό χαλάρωσης, αν ξεκινήσουν θεραπεία με το COAXMed μπορούν να αποφύγουν το νυστέρι. Τα άτομα με μικρό βαθμό χαλάρωσης, μπορούν να προλάβουν την επίδραση της βαρύτητας ώστε να διατηρήσουν το δέρμα τους νεανικό και σφρυγιλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες αφορά και τα φωτογηρασμένα δέρματα και σε συνδυασμό με απολεπιστικές θεραπείες όπως π.χ. τα οξέα και την δερμοαπόξεση, μπορούν να επαναφέρουν μια λεία και φωτεινή όψη στην επιδερμίδα τους.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram