Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Επιλέξουμε την τεχνική που θα ακολουθήσουμε για το μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια ανάλογα με τις ανάγκες σας:

  • τεχνική σκίασης
  • τεχνική δημιουργίας τριχών (Microblading)
  • τεχνική συνδυασμού ελαφριάς σκίασης & Microblading

Τεχνική σκίασης

Η συσκευή που χρησιμοποιούμε, είναι ένα αριστούργημα κορυφαίας Γερμανικής τεχνολογίας, δημιουργημένο αποκλειστικά για τις ανάγκες της Amiea και είναι εξειδικευμένη για το μόνιμο μακιγιάζ του προσώπου. Μιας και είναι τελευταίας τεχνολογίας, κάνει τη διαδικασία εύκολη και ανώδυνη. Η διάρκειά του είναι 1-3 χρόνια και εξαρτάται από το χρώμα που επιλέγουμε (όσο πιο σκούρο το χρώμα διαρκεί και περισσότερο)  και τον τύπο του δέρματος.

Τεχνική microblading

Η μέθοδος αυτή μας δίνει ένα άριστο φυσικό αποτέλεσμα λόγω της σχεδίασης τριχών. Οι τρίχες αυτές έχουν ίδιο πάχος και χρώμα με αυτό του φυσικού φρυδιού, ώστε να μην διακρίνονται. Η διάρκειά του είναι 1-3 χρόνια και εξαρτάται από το χρώμα που επιλέγουμε (όσο πιο σκούρο το χρώμα διαρκεί και περισσότερο) και τον τύπο του δέρματος.

Τεχνική συνδυασμού ελαφριάς σκίασης & Microblading

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται περισσότερο στις περιπτώσεις όπου τα φρύδια έχουν μεγάλα "κενά" και το σχήμα του φρυδιού απέχει πολύ από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Λόγω λοιπόν τον μεγάλων "κενών" που πρέπει να καλύψουμε με χρώμα, χρησιμοποιούμε την τεχνική σκίασης με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα πιο σωστό και νέο σχήμα στα φρύδια αλλά παράλληλα να προσδώσουμε και μια φυσικότητα στο αποτέλεσμα με την τεχνική του Microblading. Η διάρκεια αυτής της τεχνικής είναι 1-3 χρόνια ανάλογα πάντα με τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram