Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Ενζυμική

Epilfree

Το Epilfree είναι μια επαναστατική λύση αποτρίχωσης που λειτουργεί

 σε ΟΛΟΥΣ τους τύπους δέρματος,
 σε ΟΛΑ τα χρώματα και ΟΛΕΣ τις ποιότητες τρίχας,
 σε περιοχές του σώματος που υπάρχει τριχοφυία  πάνω σε τατουάζ και δε μπορεί να εφαρμοστεί laser αποτρίχωσης

Με το Epilfree δεν υπάρχουν περιορισμοί!

Το Epilfree αναπτύχθηκε από τον Δρ. Yoel Konis PhD, ειδικό στον τομέα της χημείας και επιστήμονα καλλυντικών για περισσότερα από 35 χρόνια. Η φόρμουλα που ανέπτυξε βασίζεται σε μακροχρόνια έρευνα εκχυλισμάτων βοτάνων και φυτών όπως το Lady’s Mantle και ο Eucalyptus.
Η θεραπεία Epilfree αναπτύχθηκε ως μια νέα, εναλλακτική λύση στις υπόλοιπες μεθόδους αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα με το σημείο του σώματος που θα γίνει η εφαρμογή.

 Εφαρμόζεται αμέσως μετά απο την αποτρίχωση με κερί
 Συνδυάζει την απλότητα χρήσης με εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς τους περιορισμούς που έχει το laser.
 Είναι οικονομικό, ασφαλές και φυσικό.

 

Depilonine

Πρόκειται για ένα είδος αποτρίχωσης με μόνιμα αποτελέσματα που απευθύνεται στα είδη της τριχοφυΐας που δε μπορούν να αντιμετωπιστούν με laser ή με ριζική αποτρίχωση. Ουσιαστικά αφορά το ξανθό ή καστανόξανθο χνούδι που δε μπορεί να εξαφανιστεί με laser λόγω της ανοιχτόχρωμης χρωστικής αλλά ούτε με ριζική αποτρίχωση λόγω της μεγάλης  επιφάνειας που βρίσκεται η τριχοφυΐα.

Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη:

Αρχικά απομακρύνουμε τις τρίχες με κερί και αμέσως μετά διεισδύουμε δυο ένζυμα, την χυμοθρυψίνη και την παπαϊνη, όπου με τη βοήθεια της ιοντοφόρεσης (γαλβανικό ρεύμα) περνάνε μέσα στον τριχικό θύλακο και καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι σταδιακά να έχουμε αποδυνάμωση του θύλακα και τελικά καταστροφή του μετά απο κάποιο αριθμό συνεδριών.

Τα ένζυμα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Depilonine Advanced

Αποτελέσματα και κλινικές μελέτες:

Κατόπιν διενέργειας κλινικών μελετών σε άτομα με προβλήματα υπερτρίχωσης έχουν παρατηρηθεί τα έξης αποτελέσματα:

  • σε περιπτώσεις χνοώδους τριχοφυΐας ποσοστό επιτυχίας έως 100%.
  • σε τελογενές τρίχωμα τα ποσοστά επιτυχίας μπορούν να αγγίξουν το 86%.
  • Επίσης, σε άτομα με προβλήματα τριχοφυΐας και παράλληλα ορμονικό πρόβλημα υπήρξαν εξίσου υψηλά ποσοστά επιτυχίας της τάξεως του 70%. Ενώ όταν τα συγκεκριμένα άτομα, παράλληλα με τη θεραπεία του Depilonine, ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή συστημένη από τον θεράποντα ιατρό τους, τότε τα ποσοστά επιτυχίας ανήλθαν στο 96%.

Μετά από συνεχείς μελέτες προέκυψε ότι η χρήση του προϊόντος Depilonine Advanced είναι εξαιρετικά ασφαλής, χωρίς να δημιουργεί κανενός είδους παρενέργειες ή επιπλοκές.

Που εφαρμόζεται:

  • άνω χείλος
  • παρειές
  • λαιμός
  • κοιλιά
  • φρύδια
  • όπου υπάρχει ανοιχτόχρωμο χνοώδες τρίχωμα
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram