Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Laser (Αλεξανδρίτης)

Laser Αλεξανδρίτη 4ης γενιάς (755nm)

Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτη;

Το Laser Αλεξανδρίτη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ασφαλείς τρόπους αποτρίχωσης στην αισθητική. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία στοχεύει στα 755 nm βάθος του δέρματος και λειτουργεί αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών από το πρόσωπο και το σώμα, με μόνιμα αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί;

Ο λέιζερ Alexandrite λειτουργεί με την επιλεκτική απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να βλάπτει το δέρμα. Η ενέργεια αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, που καταστρέφει τον τριχοφόρο θύλακα και εμποδίζει την ανάπτυξη νέων τριχών. Ταυτόχρονα με την εκπομπή του φωτός του laser, εφαρμόζεται στο δέρμα κρύος αέρας μέσω ψυκτικού μηχανήματος (Cryo Zimmer) ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο και τον ερεθισμό του δέρματος.

Οφέλη της Αποτρίχωσης με λέιζερ Alexandrite:

 • Μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας
 • Μείωση του ερεθισμού που προκαλούν άλλες μεθόδοι αποτρίχωσης
 • Γρήγορες και αποτελεσματικές συνεδρίες
 • Ομοιόμορφα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος
 • Άνετη εφαρμογή σχεδόν ανώδυνα

Γιατί να επιλέξετε το Beauty & Life;

Στο Beauty & Life, κατανοούμε την ανάγκη για εξειδικευμένη φροντίδα και εξαιρετικά αποτελέσματα. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στη χρήση της τεχνολογίας λέιζερ Alexandrite, και θα σας παρέχουν μια άνετη και ασφαλή εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια δωρεάν συνεδρία ενημέρωσης και να μάθετε περισσότερα για την αποτρίχωση με λέιζερ Alexandrite και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια λεία και απαλή επιδερμίδα που θα σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση.

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

 • Πόδια
 • Μπικίνι
 • Μασχάλες
 • Κοιλιά
 • Χέρια
 • Άνω χείλος-παρειές-πρόσωπο
 • Μέση
 • Γλουτούς
 • Στήθος-πλάτη

Συχνές ερωτήσεις

Κάθε πότε γίνεται η εφαρμογή;

Οι εφαρμογές γίνονται κάθε 40-45 ημέρες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως απαιτούνται 4-8 συνεδρίες. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο, το ορμονικό προφίλ και από την χρονική συνέπεια του πελάτη. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά όταν με αυτό τον αριθμό των συνεδριών, εξαλείψουμε το 80-90% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Στη συνέχεια μπορούν να γίνονται συνεδρίες συντήρησης 1-2 φορές το χρόνο, οπου στο τέλος θα εξαφανιστεί το υπόλοιπο 10-20%.

Πρέπει να γίνεται πάντα επαναληπτική συνεδρία;

Οι επαναληπτικές ή αλλιώς συμπληρωματικές συνεδρίες, πραγματοποιούνται ύστερα από 2 εβδομάδες από την καθιερωμένη συνεδρία. Αυτό συνήθως απαιτείται στις πρώτες 3 συνεδρίες όπου η τρίχες είναι πού δυνατές. Δεν είναι απαραίτητο να κλείνετε ραντεβού κάθε φορά για επαναληπτική συνεδρία εκτός και αν παρατηρήσετε ότι υπάρχουν τρίχες στο δέρμα οι οποίες δεν έχουν φύγει.

Για ποιο λόγο παραμένουν τρίχες στο δέρμα μου αμέσως μετά την εφαρμογή ή και 2 εβδομάδες μετά;

Οι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό είναι:

 • η παρουσία ξανθών ή λευκών τριχών στις οποίες μπορούμε να παρέμβουμε μόνο με ριζική αποτρίχωση (θερμόλυση ή ηλεκτρόλυση) για μόνιμο αποτέλεσμα. Ουσιαστικά δε μπορεί να τις εξαλείψει κανένα είδους laser
 • ο κύκλος της τρίχας. Η τρίχα περνάει από 3 φάσεις: την αναγενή, την καταγενή και την τελογενή. Αποτελεσματική καταστροφή του θύλακα της τρίχας γίνεται όταν η τρίχες βρίσκονται στην αναγενή φάση. Επειδή πρακτικά δε μπορούν όλες οι τρίχες να βρίσκονται ταυτόχρονα σε αυτή τη φάση και κάποιες βρίσκονται στην καταγενή ή στην τελογενή (δηλ. βρίσκονται ήδη σε κατάσταση απόπτωσης) τότε παρατηρούμε τρίχες στο δέρμα 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή [πρόκειται για τις τρίχες που βρίσκονταν στην τελογενή φάση και πλέον κάνουν την εμφάνισή τους ξανά (αναγενή φάση)]
 • να έχουν ξεχαστεί

Μπορώ να κάνω κάποιο άλλο είδος αποτρίχωσης ανάμεσα στις συνεδρίες;

Η μόνη μέθοδος που ενδείκνυται είναι το τριμάρισμα και η χρήση ξυραφιού. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή οι τρίχες αποδυναμώνονται αισθητά και καθυστερεί η επανεμφάνισή τους (συνήθως αρχίζουν να εμφανίζονται στις 30-35 μέρες μετά την εφαρμογή), οπότε είναι πιθανό να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια από αυτές τις μεθόδους στο ενδιάμεσο 1-2 φορές ή και καθόλου.

Είναι επικίνδυνο το laser;

Το laser μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και δεν είναι επικίνδυνο καθώς γίνεται απορρόφηση του φωτός μόνο από τα χρωμοφόρα της τρίχας και του δέρματος, δηλαδή από την μελανίνη. Δεν επηρεάζει άλλους ιστούς και όργανα, ούτε τους λεμφαδένες.

Πως γίνεται η απορρόφηση του φωτός;

Η τρίχα ουσιαστικά αποτελεί τον οδηγό ή αλλιώς το μέσο για να μεταφερθεί το φως στον θύλακα της τρίχας και πιο συγκεκριμένα στο σημείο Bulge οπου εκεί βρίσκονται τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Αποδυναμώνοντας και καταστρέφοντας τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, δε μπορεί πλέον να παραχθεί τρίχα. Ένα μέρος του φωτός απορροφάται από την μελανίνη που υπάρχει στο δέρμα αλλά σε πολύ μικρότερο ποσοστό.

Μπορεί να εξαλειφθεί το χνούδι και οι ανοιχτόχρωμες τρίχες;

Χρησιμοποιώντας τις σωστές παραμέτρους, το μηχάνημά μας έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει και το χνούδι αλλά και τις πιο ανοιχτόχρωμες τρίχες (όχι τις απόλυτα ξανθές) αρκεί να υπάρχει ελάχιστη μελανίνη.

Υπάρχει κίνδυνος να πάθω έγκαυμα;

Ο κίνδυνος αυτός δεν υπάρχει καθώς αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση εξατομικευμένα. Οι παράμετροι επιλέγονται με γνώμονα την ευαισθησία και την γενική κατάσταση του δέρματος, τον φωτότυπο του δέρματος, το χρώμα και το πάχος της τρίχας. Ταυτόχρονα με την χρήση του laser χρησιμοποιούμε ένα μηχάνημα ψύξης του δέρματος (Cryo Zimmer). Αυτό σημαίνει οτι το δέρμα ψύχεται αρκετά με αποτέλεσμα να γίνεται η θεραπεία με περισσότερη ασφάλεια και φυσικά περισσότερο ανώδυνα.

Αν κριθεί ότι δεν είστε ο κατάλληλος υποψήφιος/υποψήφια ή ακόμα και αν αξιολογηθεί ότι η κατάσταση του δέρματος (λόγο π.χ. έντονου μαυρίσματος) δεν είναι κατάλληλη για εφαρμογή laser, θα σας ενημερώσουμε σε οποιαδήποτε περίπτωση με σκοπό την ασφάλειά σας.

Τι πρέπει να κάνω πριν την εφαρμογή με laser;

Το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό, να μην έχετε χρησιμοποιήσει ενυδατική κρέμα σώματος και οι τρίχες να είναι σχετικά κοντές. Ιδανικά χρησιμοποιήστε ξυράφι 3-4 ημέρες νωρίτερα

Συστάσεις και αντενδείξεις μετά την εφαρμογή με laser:

 • Το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση με κρέμα για κάποιες μέρες μετά την εφαρμογή. Να επιλέγετε κρέμες με όσο το δυνατόν ελάχιστο άρωμα ή και καθόλου που να περιέχουν αλλαντοϊνη, αλόη βέρα, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ
 • Η χρήση του αντηλιακού είναι απαραίτητη όλο το χρόνο αλλά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιούμε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και τακτικά, ιδιαίτερα στα σημεία που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο (πρόσωπο, χέρια, ώμοι, γάμπες)
 • Μπορείτε να εκτεθείτε στον ήλιο 7 ημέρες μετά την εφαρμογή
 • Την ίδια μέρα προτιμήστε να κάνετε ντους με χλιαρό νερό και κατά προτίμηση 4-5 ώρες μετά την εφαρμογή
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram