Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Θεραπεία Λιπαρότητας - Ακμής

Θεραπεία Λιπαρότητας - Ακμής

Ανακαλύψτε μια εξειδικευμένη θεραπεία που στοχεύει στην εξάλειψη της λιπαρότητας και της ακμής με τη χρήση του ισχυρού  σαλικυλικού οξέος, στο Beauty & Life.

Τι είναι το σαλικυλικό οξύ;

Το σαλικυλικό οξύ ανήκει στην ομάδα των β υδροξυοξέων και έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, που το καθιστούν ιδανικό για τη θεραπεία της λιπαρότητας και της ακμής. Το σαλικυλικό οξύ της Phformula με την εμπορική ονομασία A.C., αποτελεί την προηγμένη μέθοδο εξάλειψης της λιπαρότητας και της ακμής χάρη στην μοναδική πατέντα του συστήματος Ph DVC που συμβάλει στην αργή αποδέσμευση του οξέως απο το δέρμα, με στόχο την αναστολή του ερεθισμού και της έντονης απολέπισης του δέρματος.

Πώς λειτουργεί;

Η θεραπεία με σαλικυλικό οξύ στο Beauty & Life εφαρμόζεται από έμπειρο προσωπικό που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της ακμής. Το σαλικυλικό οξύ διεισδύει βαθιά στους πόρους, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το υπερβολικό σμήγμα. Αυτό βοηθά στη μείωση των φλυκταινών, της ανεπιθύμητης λιπαρότητας και συμβάλει στη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Οφέλη της θεραπείας με σαλικυλικό οξύ:

  • Εξάλειψη των φλυκταινών και της λιπαρότητας
  • Μείωση των φλεγμονών και των ερεθισμών της επιδερμίδας
  • Αναζωογόνηση και απαλότητα του δέρματος
  • Βελτίωση της όψης των πόρων
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram