Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Μια επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ, τονίζει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά σας και σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένα τέλειο περίγραμμα ματιών μπορεί να αναδείξει το χρώμα και το σχήμα των ματιών,  τα καλοσχηματισμένα και χρωματισμένα χείλη με τη μέθοδο lip blush, αναδεικνύουν την σεξουαλικότητά μας. Τα όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια, η κορνίζα του προσώπου, μπορούν να γεμίσουν και να σχηματιστούν δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα μέσω της τεχνικής Microblading ή μέσω της σκίασης για περισσότερο γέμισμα. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ θα έχετε φυσικά αποτελέσματα και με διάρκεια ξενοιάζοντας από το καθημερινό μακιγιάζ.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Phibrows για την γραμμή eye liner των ματιών και για τα φρύδια και της εταιρείας Mara colors για τα χείλη, τα οποία υποβάλλονται στους αυστηρότερους δερματολογικούς και ποιοτικούς ελέγχους. Τα νέας γενιάς χρώματα που χρησιμοποιούμε, δεν περιέχουν οξείδια του σιδήρου και αυτό σημαίνει πως είναι πιο φυσικά και φιλικά για το δέρμα και δεν αφήνουν κόκκινη απόχρωση καθώς ξεθωριάζουν.

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram