Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Θεραπεία λάμψης Vitamin C (pHformula)

Vit. C radiance resurfacing treatment

Θεραπεία Λάμψης Vit. C Radiance Resurfacing της Phformula: Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με τη δύναμη της Βιταμίνης C

Στο Beauty & Life, προσφέρουμε την προηγμένη θεραπεία λάμψης Vit. C Radiance Resurfacing της Phformula, μια εξειδικευμένη θεραπεία που συνδυάζει τη δύναμη της βιταμίνης C με την τεχνολογία ανανέωσης της επιδερμίδας για να αποκαλύψει τη λάμψη του δέρματός σας.

Τι είναι η θεραπεία λάμψης Vit. C Radiance Resurfacing της Phformula;

Η θεραπεία λάμψης Vit. C Radiance Resurfacing αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία, που σχεδιάστηκε ειδικά για να βελτιώσει την όψη και την υφή του δέρματος. Η φόρμουλα της περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας βιταμίνη C σε μορφή L-ασκορβικού οξέως, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία λάμψης Vit. C Radiance Resurfacing;

Η θεραπεία Vit. C Radiance Resurfacing χρησιμοποιεί εξειδικευμένα προϊόντα που περιέχουν υψηλή συγκέντρωση L-ασκορβικού οξέως, η οποία δρα εντατικά στο δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητα της βιταμίνης C συμβάλλει στην εξομάλυνση του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, αποκαθιστά την λάμψη  και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Οφέλη της θεραπείας λάμψης Vit. C Radiance Resurfacing:

  • Αποκατάσταση λάμψης και φωτεινότητας στο δέρμα
  • Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος
  • Μείωση των σημαδιών γήρανσης, ρυτίδων και λεπτών γραμμών
  • Ενίσχυση της προστατευτικής λειτουργίας του δέρματος
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram