Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Proton Treatments™ (pHformula)

Proton Treatments™

Τι είναι οι θεραπείες Proton Treatments™ της Phformula;

Οι θεραπείες Proton Treatments βασίζονται στα καινοτόμα Transdermal Solutions, τα οποία απελευθερώνονται διαδερμικά μέσω του ProtonPen και συνδυάζονται με τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης A.G.E., M.E.L.A., A.C. και C.R. για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση της θεραπείας. Ο κύριος στόχος αυτών των θεραπειών είναι να επιστρέψουν το δέρμα σε μια νεανική, υγιή και φωτεινή εμφάνιση, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, και δυσχρωμιών.

Πώς λειτουργούν οι θεραπείες Proton Treatments™;

Οι θεραπείες Proton Treatments™ χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες, που περιλαμβάνουν προηγμένα συστατικά και πεπτίδια, προκειμένου να δράσουν σε βάθος στο δέρμα. Αυτά τα ενεργά συστατικά συμβάλλουν στην ενυδάτωση, ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος, ενώ παράλληλα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τα Transdermal Solutions Vita A, Vita Β3, Vita C και HΑ αυξάνεται η ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα, μειώνονται οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βελτιώνεται ο χρωματικός τόνος και ενισχύεται η ενυδάτωση στο δέρμα. Οι θεραπευτικές δυνατότητες στην αντιμετώπιση της γήρανσης, της υπερμελάγχρωσης, της ακμής και της ροδόχρου νόσου μεγιστοποιούνται με τη συνδυαστική εφαρμογή των συστημάτων ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης A.G.E., M.E.L.A., A.C. και C.R. μαζί με τα οφέλη της μεσοθεραπείας.

Οφέλη των θεραπειών Proton Treatments™:

  • Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος
  • Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ομοιόμορφη απόχρωση και φωτεινή επιδερμίδα
  • Προστασία του δέρματος από τις επιθετικές επιδράσεις του περιβάλλοντος
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • Αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού
  • Ρύθμιση λιπαρότητας

 

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram