Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

N.E.C.K. θεραπεία λαιμού (pHformula)

N.E.C.K. Θεραπεία λαιμού

Τι είναι η θεραπεία λαιμού NECK της Phformula;

Η θεραπεία λαιμού NECK της Phformula είναι μια εξειδικευμένη και προηγμένη θεραπεία που σχεδιάστηκε ειδικά για την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Η περιοχή αυτή, συχνά αμελείται, αλλά είναι εξίσου σημαντική όσο και το πρόσωπο. Είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, η οποία μπορεί να δείχνει σημάδια γήρανσης, λεπτές γραμμές, άφθονες ρυτίδες και απόχρωση διαφορετική από το υπόλοιπο δέρμα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία λαιμού NECK της Phformula;

Η θεραπεία αυτή έχει σχεδιαστεί για μια ήπια αλλά αποτελεσματική αναδόμηση του δέρματος για την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Ο συνδυασμός από σαλικυλικό και μανδελικό οξύ βοηθάει στην επιφανειακή απολέπιση και ανανέωση των κυττάρων, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αυτά τα συστατικά συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγιούς επιδερμίδας του λαιμού, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και προστατεύοντας το δέρμα από επιθετικούς παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

Οφέλη της θεραπείας λαιμού NECK:

  • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος-σύσφιξη
  • Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ομοιόμορφος τόνος δέρματος στην περιοχή του λαιμού και της ντεκολτέ
  • Αναζωογόνηση και αντιγήρανση της περιοχής του λαιμού

 

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram