Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

ME LINE® Dark Circles

θεραπεία ματιών MeLine Dark Circles

Ανακαλύψτε την πρωτοποριακή θεραπεία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και τη βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια με τη χρήση του εξειδικευμένου προϊόντος Me Line.

Πώς δρα το Me Line Dark Circles;

Οι προηγμένες φόρμουλες του Me Line Dark Circles απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους με τρόπο που είναι αποτελεσματικός και ασφαλής. Τα ενεργά συστατικά στοχεύουν στην αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους μαύρους κύκλους, όπως η κυκλοφορία του αίματος, η υπερπαραγωγή μελανίνης και η απώλεια ελαστικότητας του δέρματος.

Πώς λειτουργεί;

Η θεραπεία με Me Line βασίζεται σε μια συνδυασμένη δράση πολλών ενεργών συστατικών που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των υπερμελαγχρώσεων γύρω από τα μάτια. Ο τρόπος δράσης της θεραπείας Me Line είναι πολυδιάστατος και περιλαμβάνει τα εξής:

 1. Μείωση της υπερπαραγωγής μελανίνης: Το Me Line περιέχει ενεργά συστατικά που αποβλέπουν στη μείωση της υπερπαραγωγής μελανίνης στο δέρμα. Η υπερβολική παραγωγή μελανίνης μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των υπερμελαγχρώσεων. Οι κηλίδες (δηλ. η χρωστική) του δέρματος, προέρχονται απο την εναπόθεση σιδήρου (αιμοσιδηρίνη) στην περιοχή των ματιών. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος επιτυγχάνεται μέσω της διάσπασης της αιμοσιδηρίνης και δέσμευσης των ιόντων σιδήρου.
 2. Απολέπιση: Τα προϊόντα του Me Line περιέχουν απολεπιστικά συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Αυτή η διαδικασία απομακρύνει τη περίσσεια μελανίνης ανώδυνα και βοηθά στην ανανέωση του δέρματος.
 3. Αντιφλεγμονώδη δράση: Οι προϊόντα Me Line περιέχουν ενεργά συστατικά με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν τον ερεθισμό και το πρήξιμο στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
 4. Ενυδάτωση και θρέψη: Η θεραπεία Me Line περιλαμβάνει συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τον τόνο του.

Οφέλη της θεραπείας Me Line για τους μαύρους κύκλους:

 • αποχρωματισμός της περίσσειας χρωστικής γύρω από τα μάτια
 • φωτεινότητα
 • αναδόμηση του δέρματος
 • πάχυνση του δέρματος
 • λείανση λεπτών γραμμών
 • Αναζωογόνηση και ενίσχυση του δέρματος γύρω από τα μάτια
 • Βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram