Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Βιοενεργειακό μασάζ (λεμφικό)

Λεμφικό βιοενεργειακό μασάζ

Σας παρουσιάσουμε μια φυσική και αποτελεσματική προσέγγιση στην αποτοξίνωση και τη χαλάρωση του σώματος - τη θεραπεία με βεντούζες ή, όπως την αποκαλούμε, βιοενεργειακό μασάζ.

Το βιοενεργειακό μασάζ με βεντούζες είναι μια αρχαιότατη τεχνική που βασίζεται στην αρχέγονη δύναμη της φύσης για να ανανεώσει και να ενεργοποιήσει το σώμα σας. Οι βεντούζες αυτές, γλιστρούν μεθοδευμένα πάνω στα ενεργειακά κανάλια των μεσημβρινών, με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση, τη διέγερση και την αναζωογόνηση του οργανισμού.

Πώς λειτουργεί το βιοενεργειακό μασάζ;

  1. Βεντούζες: Οι ειδικά σχεδιασμένες βεντούζες δημιουργούν ένα ελαφρύ αναρροφητικό αέρα, τοποθετώντας τις στην επιδερμίδα. Αυτός ο αναρροφητικός αέρας δημιουργεί ένα ελαφρύ αναρροφητικό αποτέλεσμα, επιτρέποντας την απομάκρυνση των τοξινών και την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.
  2. Αποτοξίνωση: Το βιοενεργειακό μασάζ βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων από το σώμα, προάγοντας την υγιή λειτουργία των κυττάρων και του λεμφικού συστήματος.
  3. Χαλάρωση: Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το σώμα σας χαλαρώνει και αποκτά μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται η εσωτερική ενέργεια.

Αποκτήστε τα ακόλουθα οφέλη με το βιοενεργειακό μασάζ με βεντούζες:

  • Αποτοξίνωση του σώματος και ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος.
  • Χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος
  • Βελτίωση της επιδερμίδας και της υφής του δέρματος.
  • Αύξηση της εσωτερικής ενέργειας και ευεξίας.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram