Θεραπείες ματιών

E.Y.E resurfacing treatment

Περιγραφή της θεραπείας:

θεραπεια ματιων (eye resurfasing treatment)11 ισχυρά συστατικά έχουν συνδυαστεί μοναδικά ώστε να δημιουργήσουν την απόλυτη θεραπεία αναδόμησης της phformula. Πρόκειται για μια ισχυρή θεραπεία στην οποιά διαφορετικά προβλήματα γήρατος μπορούν να αντιμετωπιστούν την  ίδια στιγμή. Στην περιοχή του προσώπου υπάρχει μια ειδική εστίαση πάνω σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές όπως η περιοχή των ματιών  και γύρω από τα χείλη. Θεραπεία που προκαλεί φυσική παραγωγή κολλαγόνου σε συνδυασμό με το M.E.S.O. glow solution εφαρμόζεται ώστε να επικεντρωθούμε στις προβληματικές περιοχές. Το M.E.S.O. glow διεισδύει στο δέρμα με το dermaroller ή με dermapen υπο μορφή μεσοθεραπείας.

 

 

Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων οξέων, ρετινόλης, βιταμίνης C,cyto-stym, THPE και πεπτιδίων οδήγησε σε μια θαυματουργή θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα φωτεινό, λείο και καλά ενυδατωμένο.

Αποτελέσματα:

  • Αντιγήρανση
  • Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Δράση κατά των σακούλων κάτω από τα μάτια
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία στην περιοχή των ματιών αφορά την ενέσιμη και την μη ενέσιμη.

Ενέσιμη

Σε βάθος 0,5 έως 1 mm διεισδύουμε στο δέρμα με μια πολύ μικρή βελόνα, ένα κοκτέιλ από υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση της περιοχής, βιταμίνης C για λάμψη και οργανικού πυριτίου για σύσφιξη.

Μη ενέσιμη

Με την μη επεμβατική μέθοδο του dermaroller, προκαλούμε μικρές διόδους στο δέρμα ώστε να διεισδύσουμε τα απαραίτητα συστατικά. Ταυτόχρονα, αυτές οι μικροί δίοδοι προκαλούν την ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί κολλαγόνο και ελαστίνη.

Hydradermie ματιών

Εξιδεικευμένη θεραπεία για τα μάτια με το μηχάνημα της Hydradermie.

Σκοπός της θεραπείας είναι η βαθυά ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών με την δύναμη του διπλού ιονισμού.

Αποτελέσματα:

  • Βαθυά ενυδάτωση
  • Τόνωση της αιματικής κυκλοφορίας
  • Εξάλειψη μαύρων κύκλων
  • Σύσφιξη

Η περιοχή των ματιών δείχνει πιο ξεκούραστη και λαμπερή.