Καθαρισμός προσώπου

Καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η βάση όλων των θεραπειών και πρωτοκόλλων. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πραγματοποιείται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ώστε το δέρμα να είναι καθαρό από σμήγμα και νεκρά κύτταρα.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως με τον καθαρισμό αποβάλλονται μικρόβια και βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και ακμή, ειδικά όταν δεν ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής.

Κάθε τύπος δέρματος έχει ανάγκη τον βαθύ καθαρισμό. Η συχνότητα που πραγματοποιείται εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και από τις ανάγκες του ατόμου. Ειδικότερα, υψηλή ανάγκη έχουν το λιπαρό δέρμα και τα δέρματα που έχουν εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία μετά το καλοκαίρι, η οποία έχει προκαλέσει αφυδάτωση και συσσώρευση νεκρών κυττάρων. Ο Βαθύς Καθαρισμός πρέπει να προηγείται πάντα πριν από οποιοδήποτε άλλη θεραπεία του δέρματος.

Το αποτέλεσμα μετά τον καθαρισμό είναι ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα που είναι έτοιμο να δεχτεί τα ανάλογα προϊόντα για χρήση στο σπίτι, για να αναδείξουν τα μέγιστα αποτελέσματά τους.