Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Μια επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ, τονίζει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά σας και σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένα τέλειο περίγραμμα ματιών μπορεί να αναδείξει το χρώμα και το σχήμα των ματιών,  τα καλοσχηματισμένα και χρωματισμένα χείλη με τη μέθοδο lip blush, αναδεικνύουν την σεξουαλικότητά μας. Τα όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια, η κορνίζα του προσώπου, μπορούν να γεμίσουν και να σχηματιστούν δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα μέσω της τεχνικής Microblading ή μέσω της σκίασης για περισσότερο γέμισμα. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ θα έχετε φυσικά αποτελέσματα και με διάρκεια ξενοιάζοντας από το καθημερινό μακιγιάζ.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Phibrows, τα οποία υποβάλλονται στους αυστηρότερους δερματολογικούς και ποιοτικούς ελέγχους. Τα νέας γενιάς χρώματα που χρησιμοποιούμε, δεν περιέχουν οξείδια του σιδήρου και αυτό σημαίνει πως είναι πιο φυσικά και φιλικά για το δέρμα και δεν αφήνουν κόκκινη απόχρωση καθώς ξεθωριάζουν.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Επιλέξουμε την τεχνική που θα ακολουθήσουμε για το μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια ανάλογα με τις ανάγκες σας:

  • τεχνική σκίασης
  • τεχνική δημιουργίας τριχών (microblading)
  • τεχνική συνδυασμού ελαφριάς σκίασης & τριχών

Τεχνική σκίασης

Η συσκευή που χρησιμοποιούμε, είναι ένα αριστούργημα κορυφαίας Γερμανικής τεχνολογίας, δημιουργημένο αποκλειστικά για τις ανάγκες της Amiea και είναι εξειδικευμένη για το μόνιμο μακιγιάζ του προσώπου. Μιας και είναι τελευταίας τεχνολογίας, κάνει τη διαδικασία εύκολη και ανώδυνη. Η διάρκειά του είναι 1-3 χρόνια και εξαρτάται απο το χρώμα που επιλέγουμε (όσο πιο σκούρο το χρώμα διαρκεί και περισσότερο)  και τον τύπο του δέρματος.

 

Τεχνική microblading

Η μέθοδος αυτή μας δίνει ένα άριστο φυσικό αποτέλεσμα λόγω της σχεδίασης τριχών. Οι τρίχες αυτές έχουν ίδιο πάχος και χρώμα με αυτό του φυσικού φρυδιού, ώστε να μην διακρύνονται. Η διάρκειά του είναι 1-3 χρόνια και εξαρτάται απο το χρώμα που επιλέγουμε (όσο πιο σκούρο το χρώμα διαρκεί και περισσότερο) και τον τύπο του δέρματος.