Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Θεραπείες Σώματος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θεραπείες σώματος αφορούν κυρίως την σύσφιξη, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την λιποκαταστροφή ή λιπόλυση. Αυτό το επιτυγχάνουμε με μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας. Δεν ξεχνάμε όμως και τις κλασικές μεθόδους. Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας απαιτεί λεμφική μάλαξη δηλ. αποστράγγιση της λέμφου και αυτό συμβαίνει επιτυχώς όταν πραγματοποιείται από γνώστες της λεμφικής μάλαξης διότι απαιτείται συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Πως αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα;

Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως η αντιμετώπισή της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι η κληρονομική προδιάθεση. Αυτό μας καθορίζει τον βαθμό της κυτταρίτιδας, το πόσο γρήγορα φεύγει και επαναδημιουργείται, την ποιότητα του δέρματος. Ταυτόχρονα με την κληρονομική προδιάθεση (ενδογενής παράγοντας) πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν και τους εξωγενής παράγοντες δηλ. τις διατροφικές συνήθειες, την κατανάλωση νερού και τον τρόπο ζωής. Αξιολογούμε τους παράγοντες αυτούς και ύστερα βγάζουμε το αντίστοιχο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Συνήθως οι θεραπείες γίνονται συνδυαστικά με τις παρακάτω μεθόδους:

 • Technispa--> λεμφική μάλαξη με vacuum, τόνωση του δέρματος με μικρορεύματα και διείσδυση λιπολυτικού serum με ιονισμό
 • CoaXMED CRF--> συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων (RF) και vacuum
 • Μεσοθεραπεία--> ενέσιμη και μη ενέσιμη με διαλύματα καφεΐνης και υαλουρονικού οξέως ή με το ALIDYA
 • Cryo Cool Med-->η Κρυολιπόλυση βελτιώνει την κυτταρίτιδας στο σημείο που εφαρμόζεται

Για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

 • καταναλώνουμε αρκετό νερό μέσα στην ημέρα
 • προσέχουμε την διατροφή μας
 • γυμναζόμαστε

Πως αντιμετωπίζουμε την χαλάρωση του δέρματος;

Η χαλάρωση του δέρματος αντιμετωπίζεται με:

 • ραδιοσυχνότητες (RF)--> είναι μια τεχνολογία που προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του ατόμου που δέχεται την θεραπεία. Καταστρέφει τις κακής ποιότητας κολλαγόνες ίνες και προάγει την δημιουργία καινούργιων κολλαγόνων ινών καλύτερης ποιότητας.
 • Μεσοθεραπεία--> ενέσιμη και μη ενέσιμη με DMAE, οργανικό πυρίτιο και βιταμίνες

Πώς αντιμετωπίζουμε το τοπικό  λίπος;

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πως ενώ προσέχετε την διατροφή σας, ενώ έχετε χάσει βάρος, ενώ γυμνάζεστε και πίνετε αρκετό νερό, κάποιες λιποαποθήκες επιμένουν και παραμένουν σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σας. Αυτές οι λιποαποθήκες αντιμετωπίζονται με:

 • Cryo Cool Med--> η κρυολιπόλυση με το μηχάνημα αυτό τελευταίας τεχνολογίας καταστρέφει οριστικά το λίπος στο σημείο που εφαρμόζεται
 • Cavitation --> λιπολυτικός υπέρηχος

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε στις αντίστοιχες σελίδες του site

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram