Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Το CoaXMED CRF είναι μια πλατφόρμα που μας παρέχει RF (ραδιοσυχνότητες), CAVITATION (λιπολυτικός υπέρηχος) και VACUUM RF (συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και αναρρόφησης). Η πρωτοποριακή αυτή πατέντα μας επιτρέπει να εστιάσουμε ταυτόχρονα σε 2 προβλήματα του δέρματος, εκεί που άλλα μηχανήματα δεν το επιτρέπουν.  Δηλαδή, μπορεί να συνδυάσει: α)λιπόλυση και σύσφιξη και β)λεμφική αποσυμφόρηση (θεραπεία κυτταρίτιδας) και σύσφιξη, σε 1 συνεδρία!!!

Ποιά θεραπεία πρέπει να επιλέξω για το πρόβλημα που με απασχολεί;

Θα δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις θεραπείες με το CoaXMED CRF ώστε να βρείτε την ιδανική για εσάς.

 RF (ραδιοσυχνότητες)

Η απόλυτη θεραπεία σύσφιγξης του δέρματος! Η πρωτοπορία του μηχανήματος είναι το εύρος των συχνοτήτων που διαθέτει ώστε να επιλέξουμε εμείς το βάθος του δέρματος που θα δουλέψουμε με γνώμονα το μέγεθος της χαλάρωσης και την παρουσία λίπους, μιας και οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν και λιποσυρρίκνωση. Η δράση των ραδιοσυχνοτήτων -μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας-είναι να προκαλούν διέγερση στους ινοβλάστες ώστε να παραχθεί κολλαγόνο και ελαστίνη καθώς και αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας ώστε να βελτιωθεί η κυτταρίτιδα. Ο αριθμός των θεραπειών καθορίζεται απο τον βαθμό χαλάρωσης.

Η θεραπεία αυτή λοιπόν είναι ιδανική για όσους έχουν χαλάρωση του δέρματος και μια ελαφρυάς μορφής κυτταρίτιδας. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με πιο δημοφιλή τα εξής σημεία:

  • κοιλιά
  • μπράτσα
  • προσαγωγούς
  • μηρούς
  • γλουτούς

CAVITATION

Το CAVITATION είναι λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων. Η δράση του γίνεται μέσω των κυμάτων που προκαλούν την διάσπαση της μεμβράνης του λιποκυττάρου. Το λίπος αυτό που αποδεσμεύεται απο τα λιποκύτταρα, αποβάλλεται απο τον οργανισμό με τον φυσικό τρόπο. Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται για όσους έχουν περίσσεια λίπους στην περιοχή που τους απασχολεί. Απαιτούνται 6 έως 12 συνεδρίες και όχι περισσότερες. Τα σημεία που εφαρμόζεται είναι:

  • κοιλιά
  • ψωμάκια
  • μπράτσα
  • γάμπες
  • μέση

RF & CAVITATION

Ο συνδυασμός αυτός είναι ο ιδανικός για όσους έχουν περίσσεια λίπους σε κάποιο σημείο του σώματός τους που μπορεί να συνοδεύεται απο μια εμφανή κυτταρίτιδα  (δηλ. κυτταρίτιδα που φαίνεται σε όρθια στάση) και χαλάρωση. Η επίδραση του RF  με την αύξηση της θερμοκρασίας στην περιοχή, βοηθάει στην αποτελεσματικότητα του CAVITATION. Δηλαδή, απο τη μια έχουμε λιπόλυση μέσω της απελευθέρωσης του λίπους απο τα λιποκύτταρα  μέσω του CAVITATION και απο την άλλη την απομάκρυνσή τους με την βοήθεια του RF μέσω της αύξησης της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά σε γλουτούς, μηρούς, μπράτσα και κοιλιά. Απαιτούνται 4 έως 12 συνεδρίες ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος.

RF & VACUUM

Είναι μια καθαρά θεραπεία κυτταρίτιδας που βοηθά παράλληλα να αντιμετωπίσουμε και ενός μικρού βαθμού χαλάρωση ώστε να βελτιώσουμε όλη την όψη του δέρματος. Με ειδικές κινήσεις μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος, προκαλούμε αποστράγγιση της λέμφου ώστε να βελτιώσουμε την λεμφική κυκλοφορία και να αποσυμφορήσουμε το σώμα απο τοξίνες και κατακρατήσεις υγρών. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το πόδι και απαιτούνται 4 έως 8 συνεδρίες.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram