Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

ME LINE®

Ανακαλύψτε την Εξειδικευμένη Θεραπεία Προσώπου ME LINE για κάθε Τύπο Δέρματος

Η θεραπεία προσώπου MELINE είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία δέρματος που στοχεύει στη βελτίωση της επιδερμίδας, ανεξαρτήτως του τύπου του δέρματος και για όλους τους φωτότυπους απο I έως VI. Η σειρά MELINE προσφέρει αρκετά σημαντικά οφέλη για το δέρμα:

  1. Μείωση των Υπερβολικών Ρυτίδων και Γραμμών: Η θεραπεία MELINE συχνά χρησιμοποιείται για τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών στο πρόσωπο. Τα ενεργά συστατικά συμβάλλουν στην ανανέωση του δέρματος και την αύξηση της σφριγηλότητάς του.
  2. Αντιμετώπιση των Μελαγχρωματικών Κηλίδων και Δυσχρωμιών: Για τα δέρματα που πάσχουν από δυσχρωμίες και κηλίδες, η θεραπεία MELINE μπορεί να βοηθήσει στη μείωσή τους, επαναφέροντας έναν ομοιόμορφο τόνο του δέρματος.
  3. Βελτίωση της Επιδερμικής Υφής: Μετά την θεραπεία παρατηρείται μια  λεία και νεανική επιδερμίδα.
  4. Βελτίωση των διεσταλμένων πόρων και σημαδιών απο ακμή

Η θεραπεία προσώπου MELINE προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, της υπέρχρωσης και της γενικής ανανέωσης του δέρματος, επιτρέποντας σας να έχετε μια υγιή και νεανική επιδερμίδα, ανεξαρτήτως του τύπου του δέρματός σας.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram