Πρόσωπο

Σώμα

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Αντιγήρανση

Αποτρίχωση

Για τον Άνδρα

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Συστήματα Αναδόμησης

Αναδόμηση δέρματος

Τα νέας γενιάς peeling!

Η pHformula θεραπεύει και αποκαθιστά την:

Η pHformula είναι η πρώτη φαρμακο-κοσμετολογική εταιρεία που εισήγαγε τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης για τη θεραπεία και αποκατάσταση δερματικών παθήσεων όπως η γήρανση και υπερμελάχρωση.

Η ελεγχόμενη αναδόμηση δέρματος βασίζεται στην αναγεννητική ιατρική μέσω της οποίας διεγείρεται η διαδικασία απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων για την αποκατάσταση και επιδιόρθωση των λειτουργιών του δέρματος.

Στοχευμένα δραστικά συστατικά μεταφέρονται με ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, δίχως να έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα. Η διαδικασία αυτή βασίζεται στο προηγμένο σύστημα μεταφοράς το PH-DVC. Η τεχνολογική καινοτομία μεταφοράς καθώς και η στοχευμένη ενεργοποίηση μηχανισμών του δέρματος επιτρέπουν την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων δίχως παρενέργειες όπως αποφλοίωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος και μεγάλος χρόνος αποκατάστασης.

Η καινοτόμα και προηγμένη τεχνολογία σύνθεσης της pHformula επιτρέπει τη χρήση φαρμακευτικού τύπου δραστικών συστατικών σε μέγιστες συγκεντρώσεις.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Χρειάζονται 4 – 6 θεραπείες ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Ακολουθούμε πάντα μια ήπια και σταδιακή προσέγγιση καθώς δεν θέλουμε να τραυματίσουμε το δέρμα αλλά να το αφυπνίσουμε. Δίνουμε απλά το ερέθισμα το δέρμα να αρχίζει να αποκαθιστά μόνο του όλους τους μηχανισμούς που υπολειτουργούν. Ολοκληρώνοντας το πακέτο των θεραπειών η συντήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας είναι πολύ σημαντική μιας και δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στη φύση καθώς η βιολογική ‘’φθορά’’ του δέρματος είναι αναπόφευκτη.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram