Κρυολιπόλυση Cryo Cool Med

Cryo Cool Med :

 Η νέα μη επεμβατική μέθοδος λιποκαταστροφής

c09592be-1020-4b81-a04c-1792ba679989

Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

 

Πως λειτουργεί;

Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη. Στοχεύουμε λοιπόν τον λιπώδη ιστό με δυο συμμετρικές κεφαλές που αναρροφούν την περιοχή προς θεραπεία. Στην συνέχεια ψύχουμε τοπικά την περιοχή. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, την βιολογική δηλαδή καταστροφή τους.

Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει την φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα όμως είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς περίπου το 20% των λιποκυττάρων καταστρέφεται σε κάθε συνεδρία όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες.

Το Cryo Cool Med είναι το μοναδικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης που διαθέτει το  Thermocontrast . Το Thermocontrast είναι ένα πρόγραμμα που μέσω του lipomassage και της εναλλαγής της θερμοκρασίας από τους 42 ºC στους -5 ºC έως -9ºC και αντίστροφα, για 50′, αποσυμφορίζει απο κατακρατήσεις υγρών  την υπό θεραπεία περιοχή.

Ποιους αφορά η μέθοδος Cryo Cool Med;

Η μέθοδος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Η μέθοδος προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία ακόμη κι εκεί που όλες οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν.

 

Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στις εξής περιοχές:

  • Κοιλιά
  • Μηρούς
  • Γλουτούς
  • Μπράτσα
  • Γόνατα
  • Πλάτη
  • Ψωμάκια

Ποια είναι η αίσθηση της θεραπείας;

Αρκετά άνετη και ευχάριστη. Ο ενδιαφερόμενος έχει μια αίσθηση ελαφριάς ψύξης η οποία υποχωρεί καθώς η περιοχή μουδιάζει και μετά από λίγα λεπτά απομένει μόνο η αίσθηση της αναρρόφησης έως το τέλος της θεραπείας.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30-45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45-60 λεπτά.