Αερογράφος (spray tan)

Αερογράφος

Το επαγγελματικό σύστημα μαυρίσματος White to Brown Professional Bronzing είναι περισσότερο από μία μηχανική επίσκεψη για ψέκασμα. Είναι μία εμπειρία φροντίδας και απόλαυσης που προσφέρει αψεγάδιαστο μαύρισμα, χωρίς τα δυσάρεστα επακόλουθα της ξηροδερμίας, των χρωματικών μπαλωμάτων, του «φιδίσιου» δέρματος, και της δημιουργίας πορτοκαλί χρώματος επιδερμίδα. Πρόκειται για μαύρισμα χωρίς ακτινοβολία, χωρίς παρενέργειες, με φυσικά συστατικά – η πρώτη ύλη του είναι το ζαχαροκάλαμο – δίνει φυσικό χρώμα και η συχνή χρήση του είναι εντελώς ακίνδυνη. Τα προϊόντα μαυρίσματος White to Brown εφαρμόζονται σε δέκα λεπτά και έχουν το γρηγορότερο χρόνο στεγνώματος από τις άλλες λοσιόν μαυρίσματος. Τα προϊόντα μαυρίσματος White to Brown είναι ασφαλή για το δέρμα.

 

Είναι το μόνο σύστημα μαυρίσματος που μπορεί να χρησιμοποιείται συστηματικά: μία μόνο επίσκεψη θα σας προσφέρει μία υγιή φυσική απόχρωση.

Οδηγίες πριν την εφαρμογή του spray tan:

  • για ομοιόμορφο αποτέλεσμα απαιτείται απολέπιση σώματος με ένα προϊόν με κόκκους (peeling) ή με ένα σκληρό σφουγγάρι
  • το δέρμα θα πρέπει να είναι καθαρό δηλαδή να μην έχει εφαρμοστεί κρέμα σώματος
  • να έχει γίνει αποτρίχωση, με όποια μέθοδο αποτρίχωσης ακολουθείτε (ξυράφι, κερί, χαλάουα,laser)
  • για τις επόμενες 8 ώρες μετά την εφαρμογή του αερογράφου, θα πρέπει να φοράτε άνετα ρούχα που δεν ”κολλάνε” στο σώμα και κατά προτίμηση σκούρου χρώματος.