Θεραπείες ματιών

Θεραπεία ματιών CoaX MED RF

Ύστερα από πολλά χρόνια μελέτης και χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων έχει σχηματιστεί πλήθος βιβλιογραφίας, ξένης και ελληνικής, που αναφέρει την αποτελεσματικότητά τους στη σύσφιξη προσώπου και σώματος.

Θεωρείται η απόλυτη θεραπεία αναδόμησης και παραγωγής κολλαγόνου σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε για αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι!!!

Όσον αφορά τα μάτια μπορούμε να επιτύχουμε μείωση γραμμών και ρυτίδων, σύσφιξη της περιοχής καθώς και λιποσυρρίκνωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια, που οφείλονται σε καθίζηση λίπους.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τα μάτια δείχνουν ξεκούραστα και το δέρμα πιο νεανικό. Οι ραδιοσυχνότητες είναι εντελώς ακίνδυνες και οι συχνότητες που χρησιμοποιούμε είναι από 300 kHz έως 1 MHz.

 

Αποτελέσματα:

  • άμεση συστολή του κολλαγόνου
  • μακροχρόνια διέγερση σύνθεσης νέου κολλαγόνου
  • απομάκρυνση ‘’σακούλων’’ κάτω από τα μάτια
  • μείωση γραμμών και ρυτίδων
Περιγραφή της θεραπείας:

11 ισχυρά συστατικά έχουν συνδυαστεί μοναδικά ώστε να δημιουργήσουν την απόλυτη θεραπεία αναδόμησης της phformula. Πρόκειται για μια ισχυρή θεραπεία στην οποία διαφορετικά προβλήματα γήρατος μπορούν να αντιμετωπιστούν την ίδια στιγμή. Στην περιοχή του προσώπου υπάρχει μια ειδική εστίαση πάνω σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές όπως η περιοχή των ματιών και γύρω από τα χείλη. Θεραπεία που προκαλεί φυσική παραγωγή κολλαγόνου σε συνδυασμό με το M.E.S.O. glow solution εφαρμόζεται ώστε να επικεντρωθούμε στις προβληματικές περιοχές. Το M.E.S.O. glow διεισδύει στο δέρμα με το dermaroller ή με dermapen υπο μορφή μεσοθεραπείας.

Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων οξέων, ρετινόλης, βιταμίνης C,cyto-stym, THPE και πεπτιδίων οδήγησε σε μια θαυματουργή θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα φωτεινό, λείο και καλά ενυδατωμένο.

 

Αποτελέσματα:

  • Αντιγήρανση
  • Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Δράση κατά των σακούλων κάτω από τα μάτια
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων

E.Y.E resurfacing treatment