Μόνιμο Μακιγιάζ (PMU)

Μια επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ, τονίζει με φυσικό τρόπο την ομορφιά σας και σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένα τέλειο περίγραμμα ματιών, και τα όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια, φωτίζουν τα μάτια και όλο το πρόσωπο, ενώ τα έντονα χείλη, αναδεικνύουν την σεξουαλικότητά μας.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι τα PURE της εταιρείας Biotouch, τα οποία υποβάλλονται στους αυστηρότερους δερματολογικούς και ποιοτικούς ελέγχους. Τα νέας γενιάς χρώματα PURE, δεν περιέχουν οξείδια του σιδήρου και αυτό σημαίνει πως είναι πιο φυσικά και φιλικά για το δέρμα και δεν αφήνουν κόκκινη απόχρωση καθώς ξεθωριάζουν.

Επιλέξουμε την τεχνική που θα ακολουθήσουμε για το μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια ανάλογα με τις ανάγκες σας:

  • τεχνική σκίασης
  • τεχνική δημιουργίας τριχών (microblading)
  • τεχνική συνδυασμού ελαφριάς σκίασης & τριχών

Τεχνική σκίασης

Η συσκευή που χρηαιμοποιούμε, είναι ένα αριστούργημα κορυφαίας Γερμανικής τεχνολογίας, δημιουργημένο αποκλειστικά για τις ανάγκες της Amiea και είναι εξειδικευμένη για το μόνιμο μακιγιάζ του προσώπου. Μιας και είναι τελευταίας τεχνολογίας, κάνει τη διαδικασία εύκολη και ανώδυνη. Η διάρκειά του είναι 1-3 χρόνια και εξαρτάται απο το χρώμα που επιλέγουμε (όσο πιο σκούρο το χρώμα διαρκεί και περισσότερο)  και τον τύπο του δέρματος.

 

Τεχνική microblading

Η μέθοδος αυτή μας δίνει ένα άριστο φυσικό αποτέλεσμα λόγω της σχεδίασης τριχών. Οι τρίχες αυτές έχουν ίδιο πάχος και χρώμα με αυτό του φυσικού φρυδιού, ώστε να μην διακρύνονται. Η διάρκειά του είναι 1-2 χρόνια και εξαρτάται απο το χρώμα που επιλέγουμε (όσο πιο σκούρο το χρώμα διαρκεί και περισσότερο) και τον τύπο του δέρματος.

                          14580544_10210799923291942_1576235323_n