Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος διείσδυσης συστατικών στο μεσόδερμα δηλαδή στο κυρίως δέρμα. Η μεσοθεραπεία έχει εφαρμογή στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την αφυδάτωση, την χαλάρωση και την γήρανση του δέρματο

 

imagesMIBYMYB0Μεσοθεραπεία προσώπου

Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A & C, DMAE και οργανικό πυρίτιο χρησιμοποιούνται μεμονομένα ή και σε  συνδυασμό, για να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος αλλά και την υγεία του. Η μεσοθεραπεία προσώπου αφορά όσους έχουν δέρμα αφυδατωμένο και φωτογηρασμένο αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να προλάβουν αυτές τις καταστάσεις.

 

 

images359XAH9BΜεσοθεραπεία σώματος

Καφεϊνη, υαλουρονικό οξύ, DMAE και οργανικό πυρίτιο χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις φλεγμονής του συνδετικού ιστού (κυτταρίτιδα) και χαλάρωσης του δέρματος. Ο συνδυασμός καφεϊνης και υαλουρονικού οξέως μας δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα όσο αφορά την κυτταρίτιδα και την όψη του δέρματος (το δέρμα δείχνει πιο σφρυγιλό). Το DMAE και το οργανικό πυρίτιο αντιμετωπίζουν δραστικά την χαλάρωση του δέρματος σε όλο το σώμα (κοιλιά, γόνατα, μηροί, γλουτοί, χέρια). Ιδανική θεραπεία σύσφιγξης είναι ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας και των ραδιοσυχνοτήτων.

 

Μπορείτε να επωφεληθείτε απο την προσφορά των 5 συνεδριών μεσοθεραπείας με 240€ και να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί σχετικά με το δέρμα σας.