Κρυολιπόλυση Cryo Cool Med

Κρυολιπόλυση Cryo Cool Med

Η νέα μη επεμβατική μέθοδος λιποκαταστροφής.

 

Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

6966index2

Πως λειτουργεί;

Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη. Στοχεύουμε λοιπόν τον λιπώδη ιστό με δυο συμμετρικές κεφαλές που αναρροφούν την περιοχή προς θεραπεία. Στην συνέχεια ψύχουμε τοπικά την περιοχή. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, την βιολογική δηλαδή καταστροφή τους.

Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει την φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα όμως είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς ένα 25-33% των λιποκυττάρων καταστρέφεται όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες.

Το Cryo Cool Med είναι το μοναδικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης που διαθέτει το σύστημα Thermocontrast . Το Thermocontrast είναι ένα πρόγραμμα εναλλαγής της θερμοκρασίας από τους 45 ºC στους -5 ºC και αντίστροφα για 45’ ενώ ταυτόχρονα γίνεται ενα ελαφρύ μασάζ, ώστε να αυξηθεί ο μεταβολισμός και να μειωθούν οι κατακρατήσεις  στην υπό θεραπεία περιοχή.

Ποιους αφορά η μέθοδος Cryo Cool Med;

Η μέθοδος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Η μέθοδος προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία ακόμη κι εκεί που όλες οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν.


Σε ποιές περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

  • Κοιλιά
  • Μέση
  • Μηρούς
  • Γλουτούς
  • Μπράτσα
  • Γόνατα
  • Πλάτη
  • Ψωμάκια

Ποια είναι η αίσθηση της θεραπείας;

Αρκετά άνετη και ευχάριστη. Ο ενδιαφερόμενος έχει μια αίσθηση ελαφριάς ψύξης η οποία υποχωρεί καθώς η περιοχή μουδιάζει και μετά από λίγα λεπτά απομένει μόνο η αίσθηση της αναρρόφησης έως το τέλος της θεραπείας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30-45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45-60 λεπτά.