Αντιγήρανση προσώπου και σώματος

shutterstock_267028289_(LowRes)Η γήρανση του δέρματος είναι είτε εξωγενής είτε ενδογενής. Η ενδογενής γήρανση είναι η βιολογική γήρανση, αυτή δηλαδή που κάνει την εμφάνισή της με το πέρασμα του χρόνου δηλαδή με την φυσική φθορά του οργανισμού. Όσο ο οργανισμός γερνάει μειώνεται και η ικανότητα του ίδιου του δέρματος να παραχθεί καλής ποιότητας και ποσότητας κολλαγόνο και ελαστίνη. Η εξωγενής γήρανση προέρχεται από την φθορά που προκαλεί η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία που ονομάζεται και φωτογήρανση. Δημιουργούνται ελεύθερες ρίζες που συνεπάγεται και οξειδωτικό στρες καθώς και καταστροφή των κολλαγόνου από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η γήρανση του δέρματος που συνεπάγεται με δυσχρωμίες, ρυτίδες και υπερκεράτωση του δέρματος αλλά και η χαλάρωση αντιμετωπίζονται με πολλούς τρόπους σε πρόσωπο και σώμα μέσα από την μεγάλη γκάμα των θεραπειών που διαθέτουμε:

Πρόσωπο

M.E.L.A.(pHformula): θεραπεία αντιμετώπισης των δυσχρωμιών και της όψης του φωτογηρασμένου δέρματος

A.G.E.(pHformula): θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος. Το δέρμα ανανεώνεται και παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη (ενεργοποίηση των ινοβλαστών)

R.F.(CoaXMED CRF): η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης – αποτέλεσμα  lifting

Μεσοθεραπεία: μη ενέσιμη

Φωτοανάπλαση :  Η δύναμη του παλμικού φωτός μας επιτρέπει την ανάπλαση του δέρματος από μέσα προς τα έξω.

Σώμα

R.F. (CoaXMED CRF): η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης και στο σώμα μέσω της ενεργοποίησης και παραγωγής κολλαγόνου του ίδιου του οργανισμού.

Μεσοθεραπεία:μη ενέσιμη (dermaroller). Χρησιμοποιούμε ειδικά διαλύματα έτοιμα προς χρήση που περιέχουν συσφυκτικούς παράγοντες όπως DMAE, οργανικό πυρίτιο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες.